Table of contents of amino acid in the cabbage of savoyskoy dependency upon sortimenta

Authors

  • О. Я. Жук Київська дослідна станція Інституту овочівництва і баштанництва УААН, Ukraine
  • І. О. Федосій Київська дослідна станція Інституту овочівництва і баштанництва УААН, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.21498/2518-1017.3.2006.67723

Keywords:

капуста савойська, сорт, гібрид, сорти, амінокислоти

Abstract

Results of amino acids composition studying in savoya cabbage assortment are served. The best samples namely Vertyu 1340 (Rusiia) and hybrid Saha F1 (Netherlands) were selected.

Author Biographies

О. Я. Жук, Київська дослідна станція Інституту овочівництва і баштанництва УААН

Zhuk О.

І. О. Федосій, Київська дослідна станція Інституту овочівництва і баштанництва УААН

Fedosiy I.

References

Болотских А. С. Настольная книга овощевода. - Харьков: Фолио, 2005. - 467 с.

Сич 3. Д., Сич I. M. Гармонія овочевої краси та користі. - К.: Арістей, 2005. - 187 с.

Злобін Ю. А. Курс фізіології і біохімії рослин. - Суми: ВТД Університетська книга, 2004. - 464 с.

Гонський Я. І., Максимчук Т. П., Калинський М. І. Біохімія людини. - Тернопіль: Укрмедкнига, 2002. - 744 с.

Дэвид Д., Джованелли Дж., Рис Т. Биохимия растений. - М.: Мир, 1966. - 512 с.

Цонев Д. Т. Изучение содержания некоторых аминокислот и форм азота капустных овощей //Автореф. дис. ... к-та с.-х. наук.- М., 1954.

Биохимия овощных культур / Под ред. А.И. Ермаковой, В.В. Арасимовича. - Л. - М.: Сельхозиздат, 1961. - 538 с.

Жук О. Я. Значення капусти в лікувально-профілактичному харчуванні // Технологія одержання біологічно повноцінної продукції овочевих і баштанних культур та їх лікувально-профілактична роль у харчуванні людини. - Херсон, 2003. - С. 81-83.

Методика дослідної справи в овочівництві і баштанництві / За ред. Г.Л. Бондаренка, К. І. Яковенка. - Харків: Основа, 2001. - 366 с.

Published

2006-06-26

How to Cite

Жук, О. Я., & Федосій, І. О. (2006). Table of contents of amino acid in the cabbage of savoyskoy dependency upon sortimenta. Plant Varieties Studying and Protection, (3), 98–103. https://doi.org/10.21498/2518-1017.3.2006.67723

Issue

Section

VARIETY STUDYING AND VARIETY SCIENCE