Conveyer Production Composition of Cutting Lettuce Commercial Yield (Lactuca sativa L.) in the Conditions of Ukrainian Woodlands

Н. В. Лещук

Abstract


The composition developed for conveyer production of commercial yield of Cutting Lettuce in the Ukrainian Woodland Conditions. Terms of the open ground conveyer commercial yield delivery to the customer depending on agrotechnologic growth actions are scientifically founded.

Keywords


салат посівний; сорти салату; конвеєр; строки сівби салату; товарна продукція салату; урожайність; якість

References


Володарська, А. Т. Вітаміни на грядці. / А. Т. Володарська, О. М. Скляревський. – К.: Урожай, 1989. – С.14 –20.

Барабаш, О. Ю. Зеленні овочеві культури. / О. Ю. Барабаш, С. Т. Гузиря. – К.: Вища школа, 2006. – С. 6 – 9.

Методика дослідної справи в овочівництві та баштанництві /За редакцією Г. Л. Бондаренко, К. І. Яковенка. – Х.: Основа,2001. – С. 11-19, С. 220, 223.

Доспехов, Б. А. Методика полевого опыта. / Б. А. Доспехов,. – М.: Колос,1965. – 432 с.

Лещук, Н. В. Методика проведення експертизи сортів салату посівного Lactuca sativa L. на відмінність, однорідність і стабільність. // Охорона прав на сорти рослин, офіційний бюлетень. – К.: Алефа, 2007. No 3, частина 2. – С. 366 - 379.


GOST Style Citations






DOI: https://doi.org/10.21498/2518-1017.1(11).2010.59481

Refbacks

  • There are currently no refbacks.




Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Flag Counter