DOI: https://doi.org/10.21498/2518-1017.4(21).2013.57126
The market varieties replenishment: soybean (Glycine max. (L.) Merrill.)
Abstract
Keywords
Full Text:
PDF (Українська)References
Матушкин В.А. Соя – ценная пищевая культура / В.А. Матушкин, И.А. Панченко, Е.Н. Машкова, Л.И. Гарбуз. – Харьков, 2001, – 51 с.
Бабич А.О. Сучасне виробництво і використання сої. – К.: Урожай, 1993. – С.: 8–25, 85–91, 292–353.
Каленська С.М. та ін. Рослинництво / С.М. Каленська, О.Я Шевчук, М.Я Дмитришин: Соя. – К.: НАУ, 2005. – С. 206–211.
Керівництво з проведення формальної експертизи документів Заявки на сорт рослин і кваліфікаційної (технічної) експертизи сортів рослин. – Київ, 2007. – 119 с.
Соя. Рослинництво. Лабораторно-практичні заняття / За ред. М.А. Бобро, С.П. Танчика, Д.М. Алілова. – К.: «Урожай» , 2001. – С. 107–110.
Методика проведення експертизи сортів сої культурної (Glуcine max (L.) Merr.) на відмінність, однорідність і стабільність, затверджена наказом Державної служби від 10 квітня 2012 року за No 1464 і розміщеної на вебсайті http://sops.gov.ua/uploads/files/documents/Metodiki/45.pdf.
Методика кваліфікаційної (технічної) експертизи сортів рослин з визначення показників придатності до поширення в Україні (зернові, круп’яні та зернобобові види). Випуск другий. (Видання друге, виправлене і доповнене). – Київ. – 2012. – С. 19–21, 23, 48, або Вебсайт http://sops.gov.ua/uploads/files/documents/Metodiki/PSP/2.pdf.
Методика проведення експертизи державного сортовипробування сортів рослин зернових, круп’яних та зернобобових культур (соя, ВОС-тест). Охорона прав нас сорти рослин / М-во аграрної політики, Державна служба з охорони прав на сорти рослин, Український інститут експертизи сортів рослин. – Випуск другий. – К.: Алефа, 2003, частина 3. – С. 121–133, 212–217.
Державний реєстр сортів рослин придатних для поширення в Україні у 2013 році (витяг): Сільськогосподарські олійні та прядивні. Вебсайт http://vet.gov.ua/sites/default/files/ReestrEU-2013-07-09.pdf. С. 145–228.
GOST Style Citations

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
DOI: 10.21498/2518-1017
