Bread-making features of flour and role of external temperature factor in their extimation
DOI:
https://doi.org/10.21498/2518-1017.3.2006.67660Keywords:
пшениця, хлібопекарські властивості, пробна випічка, температура середовищаAbstract
Variations in bread volume output in accordance with external temperature factor which balancing increases obtained information reliability are considered.Downloads
References
Нецветаев В.П., Моторина И.П., Петренко А.В. Сравнение методов определения качества клейковины зерна мягкой пшеницы на приборе ИДК-1 // Доклады РАСХН. - 2005. - No4. - С. 14-16.
Дробот В.И. Шевчук Е.В. Влияние низкотемпературной обработки теста на жизнедеятельность дрожжей разных производителей при производстве сдобных изделий // Хранение и переработка зерна. * 2005. - No1. - С. 41 -43.
Пшеница и еѐ улучшение / Пер.с англ. под общ. ред. М.М. Якубцинера. - М.:Колос, 1970. - 519 с.
Беркутова Н.С. Методы оценки и формирование качества зерна. - М.:Росагропроиздат, 1991. - 206 с.
Стрельникова М.М. Повышение качества зерна пшеницы. - К.: Урожай, 197I. -180 с.
Вакар А.Б, Клейковина пшеницы. - М.: АН CCCР 1961. - 252 с.
Лебеденко І., Пшенишнюк Г. Ще незвичні для нас безборошняні буханці виготовляють з цілого зерна // Зерно і хліб. – 2005. - No4.- С. 20-2І.
Шевченко О., Турченюк Л. 5 Малеончук О. Повертаємося ще раз до колізій між клейковиною і білком // Зерно і хліб. - 2005. - No 3. - С.8-9.
Пшеница и оценка еѐ качества / Пер. с англ. под общ. ред. Н.П. Кузьминой, Л.Н.Любарского* - М.:Урожай, І967. - 496 с.
Рибалка O.L, Червоніс М.В., Топораш І.Г. Пшениця ваксі з унікальними властивостями крохмалю: можливі напрями її використання // Химия и переработка зерна. - 2005. - No7. - С. 24-28.
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2016 Plant varieties studying and protection
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Our journal abides by the CREATIVE COMMONS copyright rights and permissions for open access journals.
Authors, who are published in this journal, agree to the following conditions:
1. The authors reserve the right to authorship of the work and pass the first publication right of this work to the journal under the terms of a Creative Commons Attribution License, which allows others to freely distribute the published research with the obligatory reference to the authors of the original work and the first publication of the work in this journal.
2. The authors have the right to conclude separate supplement agreements that relate to non-exclusive work distribution in the form in which it has been published by the journal (for example, to upload the work to the online storage of the journal or publish it as part of a monograph), provided that the reference to the first publication of the work in this journal is included.